Mekanisk montering

Mekanisk montering

Novael har nyligen börjat erbjuda mekanisk montering av olika produkttyper. Tack vare att vi erbjuder det behövs färre underleverantörer, vilket är mer kostnadseffektivt samt att leveranstiderna blir kortare. Vi utför all montering i en styrd och kontrollerad process för att du ska känna dig trygg.

När du anlitar oss för elkonstruktion av ditt apparatskåp kan vi nu även montera de delar som behövs. Med apparatskåp, även kallade styrskåp eller elskåp, kan du reglera och styra en elektrisk anläggning. Det är någonting som behövs inom många industriverksamheter.

Vi har lång erfarenhet och gedigen kompetens

Det krävs precision och goda kunskaper för att kunna utföra mekanisk montering.  Vår personal har lång erfarenhet och stor kunskap inom elkonstruktion och mekanisk montering. Vi har gedigen kompetens vilket garanterar produkter av hög kvalitet som håller länge, oavsett om de ska användas inomhus eller utomhus.

Eftersom vi inte längre behöver kontakta underleverantörer för att utföra monteringen blir arbetet slutfört snabbare. Ett snabbare arbete är mer kostnadseffektivt, och du kan räkna med samma högkvalitativa slutresultat.

Vi satsar på kvalitet och hållbarhet

Inom alla typer av industrier är det viktigt med produkter som håller hög kvalitet. Industrier ställer höga krav på maskinerna som används eftersom de regelbundet är igång. Vi konstruerar enbart apparatskåp av hållbara material som klarar av tuffa förhållanden. När du anlitar oss på Novael för mekanisk montering kan du räkna med noggrant testade komponenter av allra högsta kvalitet.

Vi är stolta över våra många nöjda kunder som ständigt återkommer till oss med nya projekt. De har genom åren gett oss mycket goda omdömen inom alla våra arbetsområden. En av våra kunder är Roine Dyde på Logimark AB som säger så här om Novael: "Vi anlitar Novael för skåpsbyggnation samt installation i våra kundspecifika märkutrustningar som konstrueras och monteras på vår anläggning i Linköping."

Vi är din partner!

Välkommen till oss för rådgivning!