Tjänster

De olika tjänster vi erbjuder

Som kontraktstillverkare erbjuder vi tjänster inom olika områden med fokus på produktion av elskåp/apparatskåp och tekniskt närliggande produkter. Vi arbetar alltid utifrån vårt kvalitets- och miljöledningssystem som är väl dokumenterat.

Vår specialitet är elkonstruktion och produktion av elskåp och apparatskåp. Vi kan antingen konstruera apparatskåp från grunden eller gå in senare när ni gjort grundkonstruktionen. Vår personal har lång erfarenhet av såväl schemaläsning som montering av apparatskåp. Efter konstruktionen utför vi alltid sluttest samt att vi hela tiden dokumenterar vårt arbete. Vid behov CE-märks apparatskåpen för din trygghet. Vi erbjuder våra tjänster både till privata konsumenter och företag. Eftersom vi sköter allt arbete är vi en kostnadseffektiv lösning, och du har under arbetets gång en och samma kontaktperson.

Vi på Novael är stolta över att ha så många nöjda kunder och en av dem är Fredrik Anderö på Eldon Installation AB. Här följer hans ord om vårt samarbete: "Novael har en bred kompetens som väl matchar vår och gör att vi kan samarbeta som partners och även få hjälp med värdefulla tips och förbättringar."

Vi är din partner!

Elkonstruktion

Produktionsteknik

Montering

Sluttest/Kalibrering

Elcentraler

Mekanisk Montering

Läs mer om vad som händer hos Novael