Nyheter

2021-02-15

Till havs och nya utmaningar med X Shore

Vi är mycket glada för att fått X Shore som ny kund. För företaget X Shore Monterar vi set av 3 styr - och reglerboxar som är viktiga för båtens funktionalitet. Kunden uppskattar vårt samarbete som kännetackans av hög flexibilitet och kvalitet.

X Shore är en svensk tillverkare av elbåtar som tillverkar helelektriska båtanbud. Företaget grundades 1996 av den svenska entreprenören Konrad Bergström och har sina rötter med huvudkontor i Stockholm, Sverige.

För mer information, besök gärna deras hemsida på >> https://www.xshore.com/

2021-04-07

Novael hjälper framtidsföretaget Rapid Dimension

Sedan en tid tillbaka så har vi förtroendet att till Rapid Dimension montera två kundunika plåtar med komponenter, inom vår kärnverksamhet testar och levererar vi även till kunden.

Rapid Dimension är en teknologi-startup som vill skapa mer robusta och hållbara supply chains genom att erbjuda företag ett sätt att digitalisera sina fysiska komponentslager. Med ett nytt svensktillverkat AM-system tar de 3D-printingen från prototyplabbet ut på produktionsgolvet

Besök gärna deras hemsida >> https://rapid-dimension.com/ för mer information om deras verksamhet.

2021-02-15

Rowaco AB ny spännande kund

Sedan hösten 2020 har vi fått förtroendet att till Rowaco AB i Linköping montera och testa två kundunika plåtar med komponenter och kablage vi gör också installation på deras slutprodukt. Ett mycket uppskattat samarbete inom vår kärnverksamhet.

Rowaco är ett privatägt aktiebolag inriktat på utveckling och forskning inom industrin samt inom universitet och högskolor. De erbjuder produkter, rådgivning och service. Deras arbetsområden är inom vakuumteknik, beläggning, gasanalys, gashantering, mikroskopi och provberedning, spektroskopi och ytanalys samt kryoteknik.

Besök gärna deras hemsida >> www.rowaco.se för mer information om deras verksamhet.

Vi är din partner!

Välkommen till oss!