Referenser

Picadeli

"Picadelis framgångssaga började redan 2009 då vi satte upp vår första salladsbar i en liten stad i Västsverige. Idag är vi ett innovativt foodtech-bolag som är marknadsledande i Europa med över 2 000 intelligenta uppkopplade salladsbarer. Nova El har varit och är fortfarande idag, vår partner och leverantör av elcentraler till samtliga av våra salladsbarer. Med tanke på vår tillväxt under de senaste åren har kraven på Nova El successivt ökat och ord som tillit, kvalitet och flexibilitet är ledord som än idag genomsyrar relationen. Nästa spännande del i Picadelis tillväxtresa sker just nu i USA och med det personliga engagemang som Nova El tillhandahåller ser vi fram emot att tillsammans skala upp samarbetet ytterligare."

Per Holmberg

Kategoriansvarig inköpare för Non-Food på Picadeli 


Edeva

"Vi på Edeva skapar innovativa tjänster för hållbar stadsutveckling. Samarbetet med Novael har gått från utveckling på prototypnivå, där vi fick hjälp med komponentval och konstruktion till att de idag även hjälper oss med inköp och planering. Vi har gemensamt skapat och diskuterat design, montering, säkerhetsfrågor, lagkrav och användarvänlighet. Novael har alltid varit måna om att snabbt leverera komponenter när det behövs och värdeord så som kommunikation och flexibilitet tycker jag beskriver dem bra. Produkten levereras komplett, monterad och testas utifrån kraven vi gemensamt satt upp. Det är ett agilt samarbete vilket vi på Edeva uppskattar. Vi ser fram emot att kunna skala upp samarbetet och att fortsätta växa tillsammans."

David Eskilsson

VD, Edeva


X Shore

"Vi på X Shore arbetar med ny teknik och innovativ forskning, smart design och hållbara material för att elektrifiera den marina sektorn. Genom att vara nytänkande driver vi på X shore förändringen av branschen och kravet på en flexibel och engagerad leverantör är väldigt stor. Detta är något som Novael, vår huvudpartner inom elskåp och kablage, lever upp till. Vi kom i kontakt med Michael Kuisma genom rekommendation år 2020 och använder oss idag av deras lösning, rådgivning och kompetens primärt till vår produkt. Om jag fick möjligheten att beskriva samarbetet och Novael med tre ord säger jag Serviceminded, Ärlighet och Kompetens."

Johannes Malmström

Product Owner Systems, X Shore


Caverion

"Vi har varit i kontakt med Novael Produktion sedan 90-talet, däremot då i annan form. Företaget drevs då utav Antii och Annika och hette Elapp. Samarbetet har fortlöpt sedan dess och än idag hjälper Novael oss med konstruktion och tillverkning av apparatskåp utifrån våra specifikationer. För oss är allt ifrån prisbild, kunskap och flexibilitet viktigt vid ett samarbete och detta är värdeord som vi anser att Novael lever upp till. Vi har även en vision om att kunna skala upp samarbetet över tid och öka flödet. Vi vill även påpeka att leveranstiden alltid är inom ramen som vi förväntar oss, stort tack!"

Joakim Hansen

Distriktschef & Affärsområdeschef Automation, Caverion


Mercatus Engineering

"Vi kom i kontakt med Novael Produktion för ungefär 10 år sedan genom en gemensam samarbetspartner i branschen. Vi på Mercatus Engineering arbetar idag med teknik för rening och återvinning av förorenade vätskor till industri, vattenverk och värmekraftverk. Novael hjälper idag oss med ritningar och konstruktioner gällande exempelvis apparatskåp och plintlådor i alla typer av storlekar. Viktigt för oss i samarbetet är att vi känner att vi har en partner som vi kan förlita oss på, både gällande kvalitet, leverans och service -  något som Novael har nått upp till under alla år. 
I övrigt är Novael väldigt flexibla och kan under snabba omständigheter konstruera och rita efter våra önskemål och bistår även med bra rådgivning.

Våra kontaktpersoner på Novael är Michael Kuisma och Kent Stenshaga, där kommunikationen alltid har varit rak och ärlig."

Magnus Nilsson

Produktionschef, Mercatus Engineering


Eldon Installation AB

”Novael har en bred kompetens som väl matchar vår och gör att vi kan samarbeta som partners och även få hjälp med värdefulla tips och förbättringar. Vi uppskattar deras goda service och tillmötesgående. Vi tycker de är noggranna, håller god kvalitet och är pålitliga. Vi använder Novael för montage av laddstolpar när vi har produktionstoppar och inte hinner med allt i vår egen produktion. Med det tryck vi upplever nu och ser framöver tror vi volymerna kommer att öka.”

Fredrik Anderö

Säljansvarig, Region Östergötland/Småland, Eldon Installation AB


All-Print i Linköping AB

”Vi har ett aktivt samarbete med Novael som vi uppskattar mycket. De hjälper oss bland annat att hitta bra och prisvärda komponentleverantörer så vi kan sänka kostnader med bibehållen kvalitet. Vi får även väldigt god uppbackning vid våra viktiga kvalitetstester. Novael är en pålitlig leverantör med mycket hög service.”

Aldin Becirovics

Konstruktionschef, All-Print i Linköping AB


WoodEye AB

”Novael är en leverantör och partner som är noggranna och kunniga och som verkligen vill att vi skall bli nöjda. De är vår resurs vid elkonstruktion och framtagandet av nya produkter och med en kombination av en utmärkt leveransprecision och prisvärda produkter ser vi fram emot att fortsatt, långsiktigt samarbete!”

Anders Reyier

Aftermarket Sales Manager, WoodEye AB


Scanfil Åtvidaberg AB

”Vi ser en stor fördel i framför allt närheten till Novael, och den möjlighet det innebär att få support i samband med uppstart och test av enheter där elskåp från Novael ingår. Vi upplever att vi får en snabb respons och flexibilitet.”

Ulf Karlsson

Program Manager, Scanfil Åtvidaberg AB


Logimark AB

"Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats.

Vi anlitar Novael för skåpsbyggnation samt installation i våra kundspecifika märkutrustningar som konstrueras och monteras på vår anläggning i Linköping. Samarbetet bygger på en ömsesidig tillit företagen i mellan och har på det sättet nu pågått i många år med utmärkt resultat. Deras breda kompetens och höga servicegrad är något vi värdesätter extra mycket. De är en leverantör man kan lita på i alla lägen. Vi ser fram emot många roliga och spännande projekt tillsammans i framtiden."

Roine Dyde

Konstruktör, Logimark AB


Vi är din partner!

Välkommen till oss!