Referenser

”Novael har en bred kompetens som väl matchar vår och gör att vi kan samarbeta som partners och även få hjälp med värdefulla tips och förbättringar. Vi uppskattar deras goda service och tillmötesgående. Vi tycker de är noggranna, håller god kvalitet och är pålitliga. Vi använder Novael för montage av laddstolpar när vi har produktionstoppar och inte hinner med allt i vår egen produktion. Med det tryck vi upplever nu och ser framöver tror vi volymerna kommer att öka.”

Fredrik Anderö
Säljansvarig, Region Östergötland/Småland,
Eldon Installation AB

”Vi har ett aktivt samarbete med Novael som vi uppskattar mycket. De hjälper oss bland annat att hitta bra och prisvärda komponentleverantörer så vi kan sänka kostnader med bibehållen kvalitet. Vi får även väldigt god uppbackning vid våra viktiga kvalitetstester. Novael är en pålitlig leverantör med mycket hög service.”

Aldin Becirovics
Konstruktionschef,
All-Print i Linköping AB

”Novael är en leverantör och partner som är noggranna och kunniga och som verkligen vill att vi skall bli nöjda. De är vår resurs vid elkonstruktion och framtagandet av nya produkter och med en kombination av en utmärkt leveransprecision och prisvärda produkter ser vi fram emot att fortsatt, långsiktigt samarbete!”

Anders Reyier
Aftermarket Sales Manager,
WoodEye AB

”Vi ser en stor fördel i framför allt närheten till Novael, och den möjlighet det innebär att få support i samband med uppstart och test av enheter där elskåp från Novael ingår. Vi upplever att vi får en snabb respons och flexibilitet.”

Ulf Karlsson
Program Manager,
Scanfil Åtvidaberg AB

"Logimarks huvudverksamhet ligger inom industriell märkutrustning så som bläckstråleskrivare, lasermärkare, etiketteringsmaskiner och etikettskrivare, termo- och termotransferprintrar och alla förbrukningstillbehör som bläck, solvent, färgband och etiketter. Vi är även totalleverantör av auto-id och programvara och kan dessutom ta totalansvar för funktionaliteten och systemlösningen som levererats.

Vi anlitar Novael för skåpsbyggnation samt installation i våra kundspecifika märkutrustningar som konstrueras och monteras på vår anläggning i Linköping. Samarbetet bygger på en ömsesidig tillit företagen i mellan och har på det sättet nu pågått i många år med utmärkt resultat. Deras breda kompetens och höga servicegrad är något vi värdesätter extra mycket. De är en leverantör man kan lita på i alla lägen. Vi ser fram emot många roliga och spännande projekt tillsammans i framtiden."

Roine Dyde
Konstruktör
Logimark AB

Vi är din partner!

Välkommen till oss!