Elkonstruktion

Elkonstruktion

En specialitet hos oss på Novael är elkonstruktion och vi konstruerar bland annat apparatskåp. Vi kan stå till tjänst redan från början, eller gå in i en senare fas efter att du gjort grundkonstruktionen. Vi erbjuder elkonstruktion i El Procad IC Pro, eftersom det är ett av marknadens bästa program. Där kan vi även renrita dokumentation och hjälpa till med ombyggnad av befintliga apparatskåp.

Om du arbetar i eller är chef för en industri är ett apparatskåp ett bra hjälpmedel för att effektivisera företagets processer. Vi arbetar alltid nära dig som kund för att du ska få exakt det du önskar. Vid inköp av valda komponenter eller leverantörer samråder vi med dig för att vi tillsammans ska väga in viktiga faktorer såsom pris, miljö och tillgänglighet.

Kompetenta medarbetare med gedigen erfarenhet

Alla som är anställda i vår verksamhet har den kompetens och utbildning som krävs för att hjälpa dig med ditt företags elkonstruktion. Du får alltid ta del av vårt underlag eller förse oss med ett underlag du önskar att vi använder. Dessutom erhåller du alltid en kopia på tillverkardeklarationen. När vi är färdiga är det upp till dig att besiktiga installationen och sedan informera oss på Novael om utfallet.

Alla våra medarbetare arbetar med hållbarhet som fokus. När du anlitar oss kan du räkna med hållbara apparatskåp för såväl inomhusbruk som utomhusbruk. Vi har ett stort kundfokus och arbetar alltid för att du som kund ska bli nöjd. Vår strävan är att hjälpa dig med framtagningen av hållbara produkter till ett bra pris.

Väldigt nöjda kunder

Vi är stolta över våra mycket nöjda kunder och vill avsluta med ett citat från Anders Reyier på WoodEye AB: "Novael är en leverantör och partner som är noggranna och kunniga och som verkligen vill att vi skall bli nöjda. De är vår resurs vid elkonstruktion och framtagandet av nya produkter och med en kombination av en utmärkt leveransprecision och prisvärda produkter ser vi fram emot att fortsatt, långsiktigt samarbete!"

Vi är din partner!

Välkommen till oss för rådgivning!