Jobba med oss

Vi söker: Apparatskåpsmontör

Härliga tider på Novael! 
Vi söker nu en apparatskåpsmontör, tidigare teknisk bakgrund är ett plus. Ditt jobb kommer att vara väldigt varierande då vi har en mycket bred produktflora.
Du kommer att arbeta ihop med ett härligt och glatt team.
Har du en bakgrund inom ledarskap så är det meriterande.
Du erbjuds en introduktion i din roll och har kontinuerlig kontakt med din närmaste chef och samt dina kollegor för stöttning och utveckling. 

Vi söker dig som har ett lösningsorienterat tänkande och inte räds nya utmaningar. Du trivs med att jobba självständigt och äga dina processer men är också en lagspelare som jobbar bra tillsammans med andra. Du är en god kommunikatör som bemöter människor på ett bra och proffsigt sätt. Som person är du stresstålig och kan hantera många bollar i luften samtidigt utan att tappa ditt fokus på detaljer och kvalitén av ditt arbete. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Om företaget

Novael Production AB grundades år 2010 och är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp samt andra tekniskt närliggande produkter. Novael Production AB har arbetar med att ha kunden i fokus och helt enligt kundens önskemål, då viljan och visionen är att skapa långsiktiga samarbeten. Företaget erbjuder helhetslösningar inom elkonstruktion och arbetar strukturerat med moderna verktyg för att försäkra hög kvalité till deras kunder.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

Krav:
B-Körkort

Meriterande:
Schemaläsning
Ledarskap
Komponentkännedom (El)

 

Övrig information

  • Start: Omgående
  • Plats: Åtvidaberg
  • Lön: Enligt överenskommelse 

    Ansökan senast 23 03 10 via info@novael.se 

Vi är din partner!

Välkommen till oss!