Om oss

Om oss

Novael Production AB är en kontraktstillverkare med fokus på att konstruera och producera elskåp/apparatskåp. Vi arbetar också med tekniskt närliggande produkter. Du som kund är vårt fokus och vi följer dina önskemål och utveckling. Det är du som väljer hur vårt samarbete ska se ut. Du kan välja vår helhetslösning med allt från planering och tillverkning till leverans, men du kan också välja enskilda delar. Om du redan har en grundkonstruktion arbetar vi gärna vidare med den.

Våra grundtankar

Vi arbetar alltid med ett hållbarhetsperspektiv och erbjuder bara det allra bästa i alla avseenden. Vår vilja är att skapa ett långsiktigt samarbete med våra kunder. För att få samarbetet att fungera felfritt har vi fokus på snabb kundrespons, korta genomloppstider och en stor flexibilitet gällande förändrade kundbehov. Vi riktar oss till dig som arbetar inom industrier av olika slag och som behöver högkvalitativa elskåp eller apparatskåp.

Tjänsterna vi erbjuder

Vi erbjuder tjänster inom bland annat elkonstruktion där vi sticker ut med vår breda kompetens och långa erfarenhet. Om du har befintliga apparatskåp kan vi hjälpa dig bygga om dem. Novael kan även komma in i en senare fas där ni redan gjort själva grundkonstruktionen. Du behöver bara kontakta oss med information om dina behov inom bland annat elkonstruktion och produktionsteknik.

Vårt arbete genomförs alltid strukturerat och vi använder oss av moderna verktyg för att garantera det bästa slutresultatet. Dessutom tillförsäkrar vi våra kunder hög kvalitet i alla avseenden och är mycket stolta över våra helhetslösningar. Novael samarbetar med många stora företag som berömmer oss för våra fördelaktiga priser utan att vi tummar på kvaliteten.

Goda referenser från våra kunder

En av våra nöjda kunder är Aldin Becirovics på Koenig & Bauer. Han har gett oss det här mycket goda omdömet: "Vi har ett aktivt samarbete med Novael som vi uppskattar mycket. De hjälper oss bland annat att hitta bra och prisvärda komponentleverantörer så vi kan sänka kostnader med bibehållen kvalitet".

Vi är din partner!

Läs mer om vad som händer hos Novael